Ministrul de Interne, Lucian Bode, a numit-o pe fosta senatoare AUR că este campioană la amenzi, după ce a participat la protestul ilegal din data de 20 martie în Capitală.

„Doamna senator este campioana la amenzi, dar se pare că n-o interesează”, a spus Lucian Bode, întrebat ce amendă a primit pentru participarea fără mască la protestul din 20 martie.

Anterior, și premierul Florin Cîțu a vorbit despre faptul că „din păcate, avem și parlamentari care îndeamnă, instigă la nerespectarea legii. Aici cred că este vorba despre o problemă morală – sunt parlamentari, fac legi, dar nu respectă legislația. Nu am nimic cu protestele, sunt liberal, sunt oameni care mă înjură, vor să protesteze, dar să poarte mască”.

Jandarmii au dat 30 de amenzi, în valoare totală de 29.950 de lei, organizatorilor manifestațiilor anti-restricții din București și mai multor participanți la protest.

Aproximativ 1.000 de oameni s-au adunat în Capitală, atât în Piața Victoriei, cât și la Universitate, pentru a protesta împotriva măsurilor de combatere a pandemiei. Protestatarii nu au purtat mască de protecție, iar de distanțare socială nici nu se putea pune problema. Organizatorii aveau autorizație pentru a strânge la protest maximum 100 de persoane, însă numărul a fost cu mult depășit. La protestul ilegal au participat de fapt în jur de 1000 de oameni, conform Digi24.

Citește și: Boc a aprobat mitingul AUR din acest weekend din fața Prefecturii, se cere demisia Guvernului

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here