Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.

În cauză s-a reținut faptul că inculpatul a desfășurat activități de comercializare de droguri de risc și mare risc către consumatori de pe raza municipiului București.


La data de 11.02.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Pitești împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Pitești au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului, în timp ce acesta încerca sa comercializeze o cantitate de amfetamină.
Ulterior, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Pitești împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Pitești au efectuat un număr de 3 percheziții domiciliare, pe raza județului Ilfov și a municipiului București, în urma cărora au fost ridicate 850 de grame de amfetamină, 200 de grame de cannabis, aproximativ 1.000 de grame de ciuperci halucinogene, 15 comprimate de ecstasy, 5 timbre LSD, 5 grame de hașiș, 60 de grame de ketamină, 150 de grame de substanță pulverulentă/cristalină, 15 kituri destinate creşterii ciupercilor halucinogene, 2 deshidratoare, 1 cântar electronic de precizie, 4 grindere, 51 de recipiente cu urme de fragmente vegetale, 200 de pliculețe autosigilante cu urme de droguri, 3 pipe, precum şi alte obiecte şi înscrisuri cu valoare probatorie.


Valoarea de comercializare a substanțelor cu efect psihoactiv descoperite în urma perchezițiilor este de aproximativ 50.000 de euro.
În cursul zilei de astăzi, inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Argeș cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, conform comunicatului DIICOT.

Citește și: DIICOT a reținut patru persoane pentru trafic și proxenetism prin metoda „Loverboy” în cinci țări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here