Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Oradea au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

În cauză s-a reținut faptul că, în perioada februarie – martie 2021, în repetate rânduri, dar în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpații au procurat, au deţinut în vederea vânzării şi au vândut comprimate de ecstasy, către diverși consumatori de pe raza județului Bihor.


La data de 02.03.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Oradea împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Oradea au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpaților, în timp ce încercau să comercializeze cantitatea de 113 comprimate de ecstasy în schimbul sumei de 800 de euro.


În urma perchezițiilor și cercetărilor efectuate în cauză au fost descoperite și ridicate alte 1135 de comprimate.
În cursul zilei de astăzi, Tribunalul Bihor a dispus arestarea preventivă a celor doi inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile, conform comunicatului DIICOT.

Citește și: DIICOT a trimis în judecată încă 12 persoane pentru grup infracțional pe ruta Turcia-România

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here