Prințul român Dimitrie Sturza susține că va cere 1 milion de euro în instanță, pentru defăimarea provocată de Agent Green lunile acestea. El a mai susținut că Arthur nu era cel mai mare urs din România.

„În ce privește ursul Arthur, cel mai mare urs după cei de la Agent Green, nici măcar nu avea un nume. Ei au fost cei care i-au pus acest nume. Aici, în zona unde locuiesc pe Valea Gurghiului, sunt doi urși mai mari decât acel urs pe care l-au botezat Arthur.

A fost un urs, cel numit de ei Arthur, de 598 de puncte care a fost împușcat la 300 de metri de o fermă unde a făcut ravagii. Gabriel Păun, reprezentantul Agen Green, a mințit, în primul rând că nu e cel mai mare urs din România, ursul lui Ceaușescu are 670 de puncte, al meu are 620, iar cel botezat de ei Arthur nici măcar nu avea 600 de puncte.

A doua minciună spusă de el a fost aceea că ursul a fost căutat sus în munte unde avea locul lui, lucru, de asemenea, neadevărat. Au făcut o campanie de defăimare împotriva Prințului Emanuel”, a precizat Dimitrie Sturdza, potrivit newsweek.ro.

Prințul Dimitrie Sturdza a precizat faptul că următorul pas va fi darea în judecată a reprezentantului Agent Green.

„Noi, eu împreună cu Prințul Emanuel de Liechtenstein, vom intenta un proces împotriva lui Gabriel Păun și îi vom cere un milion de euro despăgubiri, bani care se vor duce la familiile care au avut oameni morți din cauza atacurilor de urși. Mă solidarizez cu Prințul Emanuel, la fel cum toți vânătorii din România sunt solidari cu mine”, a afirmat Dimitrie Sturdza.

Sursa: capital.ro

Citește și: Protecția mediului în România între pragmatism și idealism

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here