Bela Urași, omul de afaceri clujean care a făcut o avere imensă după ce a contribuit la dezvoltarea companiei de cablu Astral, și-a dat în judecată bona, iar femeia care a avut grijă de copiii milionarului va trebui să-i vireze, lunar, suma de 145 de euro în cont.

Motivul pentru care a intentat proces este de-a dreptul incredibil. Totuși, în primă instanță, el a avut câștig de cauză iar femeia este acum obligată să-i plătească suma de 58.262 de lei, în 80 de rate lunare, respectiv câte 728 de lei, scrie Gandul.ro.

Cei doi au stabilit că femeia îi va plăti, eșalonat, suma de bani împrumutată, în tranșe de câte 2.500 de lei pe lună. Din acel moment, femeia a început să îi trimită diverse sume de bani, restituindu-i, în total, 40.000 de lei din împrumut. Supărat că nu își respectă promisiunea, milionarul a somat-o să îi dea întreaga diferență de bani. Acest lucru nu s-a întâmplat așa că omul de afaceri a dat-o în judecată.

În timpul procesului, doamna Ionela a recunoscut că a împrumutat banii, dar le-a spus magistraților că nu poate plăti lunar mai mult de 700, având în vedere veniturile sale foarte mici. În urma deliberărilor, judecătorii români au decis: femeia este obligată să achite lunar în contul omului de afaceri 728,275 lei, până ce întreaga sumă de 58.262 de lei va fi acoperită.

Urași a fost în 2013 protagonistul unui scandal monstru după ce soţia acestuia, cu care era în divorţ, l-a acuzat că ar fi agresat-o pe ea şi pe fiica ei, acesta fiind unul dintre principalele motive ale despărțirii. Femeia declara la acea vreme că Urasi a luat până şi banii strânşi de fiica lui la propria nuntă. Totodată, fosta soţie a milionarului susţinea că ea nu a avut niciodată acces direct la bani.

Partajul s-a încheiat în 2018, iar milionarul i-a lăsat fostei soții proprietăți, mașini, vile cumulând aproximativ jumătate din averea sa. Fără prea multe amanunte, presa din Cluj relata, în 2018, că milionarul a devenit tătic și că a fost văzut adesea, în orașul natal, plimbându-și copilul nou-născut în parc.

Citește și: Angajații Panemar Cluj combat risipa alimentară pe spatele clienților VIDEO

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here