Uite că prostia ține și ministrul Vlad Voiculescu iese iarăși să-și ia apărarea cu niște acte prin care atestă – spune el – absolvirea facultății și faptul că diploma de master în domeniul Administrarea Afacerilor CUPRINDE și o diplomă de licență. O prostie efectiv! O penibilitate!

Oare cum poate Voiculescu să creadă că poate trece ca imaculat, când diploma de licenţă este SINGURA care atestă absolvirea unei facultăţi?! Lucrul acesta a fost confirmat de specialiști în domeniu.

Citește mai multe aici – Vlad Voiculescu are studii, dar nu prea. Băiat școlit la Viena fără diplomă de licență

Diploma de licenţă nu este unul şi acelaşi lucru cu masteratul. Licenţa atestă absolvirea unei facultăţi. În baza ei, absolventul poate să exercite profesia pentru care s-a pregătit în facultate.

Ciutacu: „Îi dădeam un șut în cur pe scări și îl întrebam unde se grăbește

Cunoscutul jurnalist Victor Ciutacu a reacționat dur – pe bună dreptate – după ce ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, și-a publicat ”dovezile” că ar avea studii superioare.

„Deci Vlăduț Magicianu’ a produs o hârtie care-i dă și facultatea, și masterul la pachet? Una cu tot cu doctorat inclus n-aveau ăia în ofertă? Mi-e silă să o postez, dar, dacă venea unul la mine cu așa ceva în vederea angajării, îi dădeam un șut în cur pe scări și îl întrebam unde se grăbește. Chestia aia e o jignire pentru toți cei care au făcut școala pe bune, aici sau oriunde pe planetă. Nu mai zic că răspunsul Ministerului Educației de la noi, cel cu privire la așa-zisa echivalare a studiilor, emis când gagiul era deja șef de cabinet al unui ministru plin în România, conține ditamai virgula între subiect și predicat…”, a scris jurnalistul, ieri, pe Facebook.

Citește și Scriitorii care au vâslit la barca USR-PLUS pentru a-l pune în funcție pe Voiculescu. Campania PR a ministrului

2 COMENTARII

    • Apostila e o ștampilă eliberată de autoritățile unui stat semnatar al Convenției de la Haga, pentru actele oficiale întocmite în țara respectivă, ce urmează să fie prezentate pe teritoriul unui alt stat, iar scopul eliberării apostilei e autentificarea originii unui act oficial pentru a preveni utilizarea unor acte false în vederea producerii de efecte juridice și se desfășoară prin intermediul Biroului Apostilă din instituția Prefectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here