Descinderi DIICOT și DNA au loc, miercuri după amiază, la sediul companiei aeriene TAROM, în contextul scandalului declanșat prin demiterea Mădălinei Mezei de la conducerea companiei.

După ce a fost demisă din funcţia de director general al companiei aeriene TAROM, Mădălina Mezei a acuzat că ministrul interimar al Transporturilor, Răzvan Cuc, i-ar fi cerut să țină la sol mai multe avioane în ziua moțiunii de cenzură, astfel încât unii parlamentari să nu poată ajunge la București pentru votul din Parlament.

Stire in curs de actualizare

Sursa: Antena3

1 COMENTARIU

  1. Probabil descinderi DIICOT și DNA la closetul lui Dragnea, că în realitatea unde sunt prezentate date şi fapte concrete în multe alte plângeri penale, instituţiile Teatrului „anticorupţie” nu au facut şi nu fac nimic. https://www.luju.ro/coruptia-americana-denuntul-facut-de-ex-ministrul-comunicatiilor-gabriel-sandu-impotriva-ambasadorilor-sua-nicolas-taubman-si-mark-gittenstein-in-cazul-microsoft-a-ajuns-la-donald-trump-am-fost-santajat-sa-platesc-ilegal-57-000-000-dolari-ambasadorii-nico Tergiversează spre prescrierea faptelor ? lor ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here