Când credeam că n-are cum să fie rău, alte imagini, surprinse în Spitalul de Psihiatrie Socola din Iași, îngrozesc. Șobolanii mișună nestingheriți printre bolnavii din saloane.

Paradoxul este acela că reprezentanții spitalului au declarat că recent în unitate s-a făcut deratizare. 

Pare o scenă desprinsă dintr-un film de groază, dar se petrece într-un mare spital din România, unde sunt tratați pacienții cu afecțiuni psihice din toată regiunea Moldovei.

Un asistent medical a fost filmat cum se luptă cu un șobolan care mișună prin salon. Speriat și probabil dezgustat, bărbatul reușește să-l alunge cu un suport pentru perfuzii, însă animalul se refugiază sub patul în care se află un bolnav.

Reprezentanții spitalului spun că totul este o înscenare

Ca replică la incidentul șocant, reprezentanții Institutului de Psihiatrie Socola susțin că totul este o înscenare. Animalul ar fi fost adus de cineva și aruncat intenționat pe holuri de o mână criminală, altfel nu se explică, spun ei, cum deratizarea care s-a făcut recent, acum o lună, n-a avut efectul scontat.


sursa: stirilekanald.ro

Citește și: Bărbat care trebuia să-și asiste soția la naștere, pregătit pentru altă operație și epilat cu forța de asistente!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here