Poliţiştii au identificat şi reţinut doi bărbaţi bănuiţi de comiterea unui furt calificat. Totodată, unul dintre aceştia este cercetat şi pentru conducerea unui vehicul fără permis, acesta fiind depistat în trafic de două ori de către poliţişti.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 2 Poliţie, au reuşit identificarea şi documentarea activităţii infracţionale a doi bărbaţi, de 23 şi 45 de ani, din Cluj-Napoca.

Conform verificărilor efectuate, în noaptea de 03.04.03.2018, cei în cauză ar fi pătruns fără drept într-un magazin de piese auto din Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras 5 acumulatori auto, în valoare de circa 1.500 de lei.

De asemenea, bărbatul în vârstă de 45 de ani este cercetat şi pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută de Codul penal. În perioada decembrie 2017 – martie 2018, cel în cauză a fost depistat de două ori de către poliţiştii clujeni conducând un autovehicul pe raza municipiului Cluj-Napoca, deşi nu avea permis de conducere.

Îm urma depistării celor doi, prejudiciul a fost recuperat integral, bunurile fiind predate persoanei vătămate.

Având în vedere probatoriul administrat, cei doi au fost reţinuţi de către poliţişti pentru 24 de ore. Bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost prezentat instanţei, acesta fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi bărbaţi.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here