Camera Deputaților a atribuit licitația pentru realizarea auditului energetic. Firma care a câștigat licitația este Servelect S.R.L din Turda. Inițial, contractul a fost estimat la 1 191 596 de lei, fără TVA, dar societatea a câștigat licitația cu suma de 941 361 de lei, fără TVA.

Potrivit descrierii contractului, firma turdeană va trebui să realizeze auditul energetic complex al Palatului Parlamentului, respectiv intocmirea bilantului energetic, a auditului energetic, a raportului de audit energetic, precum si obtinerea certificatului de performanta energetica a imobilului Palatul Parlamentului, conform caietului de sarcini.
Auditul energetic complex al imobilului Palatul Parlamentului se va realiza la o cladire având peste 350 000 de mp un volum de încalzit/racit de peste 2 800 000 mc, peste 1 000 de camere cu regimuri de înaltime diverse, terase circulabile cu luminatoare, punct termic propriu, statie de hidrofor, puncte de alimentare de energie electrica, centrale de ventilatie si centrala de frig ale caror caracteristici sunt descrise în caietul de sarcini/documentatia tehnica.

Societatea turdeană este patronată de Andrei Ceclan (foto) si Claudiu Boca.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here