Caricaturistul Devis Grebu, membru al mișcării #rezist și al GDS, a postat pe pagina sa de socializare un comentariu referitor la Doinea Cornea în care afirmă că aceasta s-a dat, în ultimii ani de viață cu „ciuma roșie”.

„A început în urmà cu mai multi ani. Cu màmica-n frunte!… Care se dàduse total pe brazdà, în bratele ciumei-rosii, în ultimii (nu putini) sài ani de viatà!”, a postat Devis Grecu pe Facebook.

După acest comentariu, Sabina Fati, cunoscută susținătoare a binomului SRI-DNA, a replicat, tot pe Facebook, că este indignată că fiul Doinei cornea, discută cu Gâdea, potrivit flux24.ro.

„Nu pot să cred că fiul Doinei Cornea discută acum cu Gâdea la Antena 3”, a scris Sabina Fati.

O altă susținătoare a Sabinei Fati a replicat despre Doina Cornea: „Avea Alzheimer”,iar Grebu a replicat: „Înteleg cà si fiul…o fi fost molipsit!”

Doina Cornea, a fost o reputată publicistă, traducătoare, profesor și disident anticomunist. A rămas în conştiinţa românească drept un simbol al disidenţei anticomuniste din perioada regimului totalitar al lui Nicolae Ceauşescu. A difuzat nenumărate texte şi proteste prin radio „Europa Liberă”, făcând astfel cunoscută opiniei publice internaţionale adevărata situaţie internă.

După schimbarea regimului politic a luptat pentru libertate, pluralism politic şi apărarea drepturilor omului, numărându-se printre fondatorii primelor organizaţii ale societăţii civile.

1 COMENTARIU

  1. heștegiști-reziști = niște gunoaie care și-ar înjura pînă și propria mamă. Cunosc asemenea specimene și nu sunt oameni plăcuți deloc. Pur și simplu, nu au maniere și posedă personalități absolut respingătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here