Casa Regală a declarat că șefa TVR nu a decorat-o, cum a susținut câteva publicați. Dânsa nu apare în listele persoanelor care au fost decorate.

„Pe website-ul www.familiaregala.ro găsiţi lista completă a tuturor primitorilor Crucii Casei Casei Regale a României (Crucea Casei Regale a României). După cum veţi vedea, doamna Gradea nu se află pe acea listă”, conform unui răspuns remis de Secretariatul Casei Majestăţii Sale Custodelui Coroanei către Sorin Ilieşiu – membru în CA-ul TVR. 

La scurtă verificare pe site-ul familiaregala.ro, numele Doinei Gradea nu se regăseşte pe lista celor decoraţi cu ordinul Crucea Casei Regale a României. 

EVZ: Lovitură sub centură pentru coaliţie. Şefa TVR Doina Gradea a fost decorată cu Crucea Casei Regale

La începutul lunii aprilie, Evenimentul zilei a scris că Doina Gradea, şefa TVR, ar fi primit Crucea Casei Regale. EVZ cita site-ul Inpolitics.ro

EVZ  a publicat informaţia cu titlul „Lovitură sub centură pentru coaliţie. Şefa TVR Doina Gradea a fost decorată cu Crucea Casei Regale”, conform unei monitorizări Paginademedia.ro. 

A prezentat-o pe Gradea ca fiind „a 142-a personalitate decorată cu Crucea Casei Regale”, conform respectivului material. 

Informaţia respectivă a fost preluată şi de Ion Cristoiu, pe blogul personal. 

Soarta conducerii TVR ar trebui să se decidă săptămâna viitoare

Conducerea TVR, în frunte cu Doina Gradea, se află doar la un pas de demitere. Comisiile de cultură ale Parlamentului au respins, pe 8 aprilie, rapoartele de activitate ale TVR şi SRTV pentru perioada 2017-2019, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Urmează votul din plenul Parlamentului, anunţat săptămâna viitoare. Dacă şi legislativul respinge rapoartele de activitate, conducerea TVR va fi demisă.

Citește și: Un nou documentar despre familia regală a Marii Britanii

Sursă: paginademedia.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here