Curtea de apel Cluj adecis, ieri, 1 noiembrie, ca instanţa este legal sesizată de DIICOT Cluj şi că judecata pe fond poate începe. Magistraţii Curţii au menţinut hotărârea judecătorului de cameră preliminară de la Tribunal, cu o mică corectură, potrivit www.clujust.ro.

„În baza art.347 C.p.p. admite contestaţia formulată de inculpatul MMI împotriva încheierii penale nr.97/29.09.2018 a tribunalului Cluj pe care o desfiinţează doar cu privire la omisiunea înlăturării procesului verbal din 12.03.2018. Pronunţând o nouă hotărâre în aceste limite, înlătura procesul verbal din 12.03.2018 şi dispune excluderea acestuia de la dosarul cauzei. Menţine restul dispoziţiilor hotărârii atacate. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitiva pronunţată în şedinţa Camerei de Consiliu din data de 01 noiembrie 2018”, se arată în minuta deciziei.

Urmează ca tribunalul să repartizeze aleatoriu dosarul la un judecător şi să stabilească termen pentru judecata pe fond.

Gadola, fost asociat la Untold, şi Morariu, fost administrator Untold SRL, au fost trimişi în judecată pentru deţinerea de droguri în vederea consumului, respectiv trafic de droguri.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here