Antena 3 anunță că Direcția Națională Anticorupție solicită redeschiderea dosarului lui George Maior la Înalta Curte de Casație și Justiție. Dosarul penal care îl viza pe fostul șef al SRI George Maior ar fi dispărut din DNA, însă potrivit informațiilor obținute între timp de jurnalistul Antena 3, Ana Maria Roman, dosarul lui George Maior a fost redeschis.

„Informația este că DNA solicită redeschiderea dosarului lui George Maior la ÎCCJ. Pe rolul Curții Supreme a fost înregistrată o cerere din partea DNA în care apar următorii: Tiberiu Urdăreanu, Gabriel Oprea, dar și Nicolae Dumitru.

Este vorba despre dosarul care s-a deschis la denunțul lui Tiberiu Urdăreanu împotriva fostului șef al SRI, la acea dată director al SRI, George Maior. Denunțul a fost depus în 2015.

Motivul pentru care s-ar solicita deschiderea acestui dosar este că procurorii trebuie să se pronunțe și cu privire la aspecte pe care nu le-au analizat în ancheta penală și anume cu privire la George Maior.

Pentru că după depunerea acestui denunț procurorii nu au înregistrat denunțul ci s-au sesizat din oficiu, au creat un artificiu astfel încât să nu fie nevoiți să-l treacă pe George Maior în sistem și astfel l-au trecut pe Gabriel Oprea”, a spus Ana Maria Roman.


1 COMENTARIU

  1. Statul uneori paralel cu cetățeanul ce evidențiază procurori paraleli cu justiția alteori judecatori paraleli cu legea în care acționează serviciile paralele cu instituțiile pe bază de protocoale secrete se va defini strict medical nu juridic nu politic medical.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here