sursa: ISU Cluj

scris de Grumăzescu Andreea-Maria

Pompierii de la Detașamentul Turda au intervenit astăzi, la orele dimineții, la un accident rutier petrecut pe strada 1 Decembrie 1918, în Câmpia Turzii. Apelul de urgență a venit în jurul orei 10:10,  în accident fiind implicate două autoturisme. 

În urma impactului, două persoane au avut nevoie de ușoare îngrijiri medicale din partea echipajului SAJ, urmând să fie transportați la spital. Femeia în vârstă de 39 de ani și bărbatul în vârstă de 47 de ani au fost conștienți și cooperanți. Nu au existat persoane încarcerate.

„Pompierii de la Detașamentul Turda au intervenit în urmă cu puține momente la un accident rutier petrecut pe strada 1 Decembrie 1918. Apelul de urgență a venit în jurul orei 10:10, iar în accident au fost implicate două autoturisme. Nu au existat persoane încarcerate, însă o femeie de 39 de ani și un bărbat de 47 de ani au primit îngrijiri medicale din partea echipajului SAJ. Ambii erau conștienți și cooperanți, fiind ulterior transportați la spital. Echipajul nostru a asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului”, a declarat ISU Cluj.

Citește și: Iniţiativa USR „Fără păcănele lângă şcoli” a fost adoptată cu unanimitate de voturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here