Sursa foto: Poliția Română/Facebook

Reprezentanții Centrului de Copii al Municipiului Cluj Napoca au anunțat poliția clujeană despre dispariția a două fete de 14 ani care nu s-au mai întors după ce au plecat luni seara.

La data de 15 august 2022, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că, Covaci Crenguța Maria, în vârstă de 14 ani, din comuna Bobâlna și Lingurar Domnica, în vârstă de 14 ani, din comuna Surduc, județul Sălaj au plecat de la Centrul pentru Copii, din municipiul Cluj-Napoca, la aceeași dată, în jurul orei 20.10 și nu s-au întors până în prezent.   

SEMNALMENTE COVACI CRENGUȚA MARIA – înălțime aproximativă – 1,65 m, constituție robustă, forma feței ovală, ochi căprui, ten măsliniu, păr negru, tuns scurt.

La momentul plecării aceasta purta un tricou alb cu imprimeu în partea de sus, fustă lungă mulată, de culoare albă, cu imprimeu negru, șosete roz, șlapi negri.

SEMNALMENTE  LINGURAR DOMNICA – înălțime aproximativă – 1,56m, constituție astenică, forma feței ovală, ten măsliniu, ochi căprui deschis, păr șaten deschis, ondulat, prins la spate.

La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu pantaloni ¾ kaki, tricou roz cu imprimeu.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre acestea sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here