Începând de azi, două străzi din cartierul Grigorescu se vor închide în cadrul lucrărilor de modernizare a malurilor Someșului Mic.

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță faptul că circulația pe străzile Gavril Muzicescu (cu sensul de deplasare dinspre str. Giuseppe Garibaldi spre Bulevardul 1 Decembrie 1918) și Sigismund Toduță (cu sensul de deplasare dinspre str. Gavril Muzicescu spre Bulevardul 1 Decembrie 1918) va fi restricționată începând de luni, 6 iunie 2022.

Aceste restricții sunt necesare în contextul lucrărilor care se desfășoară în zonă în cadrul proiectului cu finanțarea europeană „Revitalizarea culoarului de mobilitate nemotorizată aferent Someșului. Modernizarea și extinderea infrastructurii pietonale și ciclistice pe malurile râului”.

Obiectivul de investiții se întinde pe o suprafață de aproximativ 146.500 mp și cuprinde malurile intravilane ale Someșului în zona străzilor Paul Ioan, 1 Decembrie 1918, Plopilor, Gavril Muzicescu, Sigismund Toduță, Splaiul Independenței, Mamaia, Dragalina, precum și în zona adiacentă parcurilor Rozelor și Iuliu Hațieganu.

Execuția lucrărilor se realizează secvențial, pe tronsoane succesive, de la vest spre est, pe cele două maluri. Lucrările sunt executate de Asocierea ACI Cluj (lider) – SOCOT SA – Simacek Facility Services.

1 COMENTARIU

  1. Piticul terorist , Boc inchide inca o zona a cartierului Grigorescu desi pe satierul Somesului nu se lucreaza , nu vezi un utilaj care sa functioneze, care sunt stau la umbra, apoi nu vezi un muncitor cu sapa sau lopata, cand depistezi unul ori sta la umbra s-au daca ploua se ascunde de ploaie… In concluzie micul terorist ne vrea inchisi in case pentru ca el si gasca sa-si faca mendrele pe ascuns , ca sa vina banutii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here