Shallow depth of field image taken of yellow law enforcement line with police car and lights in the background.

Caz cutremurător, după ce două tinere s-au sinucis împreună, aruncându-se de la etajul 13 al unui bloc. Tragedia s-a produs în jurul prânzului, în orașul Bălți, Republica Moldova.

Poliția a fost alertată de locatarii imobilului respectiv.

Din primele cercetări, a fost stabilit că niciuna dintre adolescente nu locuia în blocul de 13 etaje, cel mai înalt din oraș. Cele două, în vârstă de 16 respectiv 20 de ani, ar fi venit împreună și au urcat la ultimul etaj.

Fiecare dintre ele a lăsat un bilet de adio, apoi s-au aruncat în gol, împreună. Potrivt Publika.md, la fața locului se află serviciile specializate care stabilesc toate circumstanțele cazului, precum și identitatea victimelor.

Ce-au scris fetele în biletele de adio

Cele două tinere de 16 și 20 de ani, care cu puțin timp în urmă s-au aruncat în gol de la etajul 13 al unui bloc de locuințe din municipiul Bălți, au lăsat mesaje de adio în care își cer iertare de la cei apropiați. Poliția încă nu a stabilit motivul care le-a făcut pe acestea să recurgă la acest gest disperat, informează Deschide.md

În unul dintre bilețele de adio, una dintre victime și-a cere iertare de la mama sa, dar și a lăsat adresa unde locuiește. ”Eu sunt F. E. R. „Mama, iartă-mă pentru tot și vreau să știi că te iubesc. Și transmite-i fratelui meu că îl iubesc. Iartă-mă pentru toate! Eu locuiesc pe strada Chișinăului 83/5. Vă iubesc!”

În cel de-al doilea bilețel de adio, cea de a doua fată își cere iertare de la cineva pe care nu l-a putut scoate din pușcărie, dar și roagă ca nimeni să nu fie învinuit de moartea sa. „F###, eu te iubesc și iartă-mă că nu am putut să te scot din închisoare! Rog nimeni să nu fie învinuit de moartea mea!”


sursa: evz.ro

Citește și: Bărbatul care s-a lăudat două zile că și-a omorât iubita a dormit îmbrățișat cu cadavrul acesteia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here