Niciodată ca în 2020 nu s-au căutat cu atâta febrilitate dispozitivele de igienizare profesională, precum și substanțele dezinfectante de natură să ne protejeze eficient de pericolul mondial reprezentat de temutul Sars-Cov-2.

Ce tip de dozator pentru dezinfectant este cel mai bun?

Un dozator pentru dezinfectant trebuie spus că este un dispozitiv care, în principiu, nu diferă aproape deloc de un distribuitor de săpun lichid clasic.

Designul său implică un rezervor pentru substanța dezinfectantă, un suport pentru perete sau podea (după caz) în care rezervorul stă și o manetă, pedală sau buton de acționare cu mâna ori, cel mai bine, cu cotul sau piciorul.

Distribuitoarele automate tactile sunt cele mai potrivite pentru instituțiile medicale din cauza lipsei de contact cu mâna utilizatorului, dar și dozatoarele mecanice convenționale moderne sunt bune, deoarece se face o dozare corectă a substanței dezinfectante, iar dacă acționarea se realizează cu cotul sau piciorul, riscul de infectare se diminuează semnificativ.

De obicei,  cele mai răspândite au fost și rămân dozatoarele de perete. Aceste distribuitoare aveau până de curând un buton sau o pârghie ce se afla pe carcasă, dar din ce în ce mai mulți producători au trecut deja la fabricarea de modele ce se acționează igienic cu cotul.

Astfel de dozatoare pentru dezinfectanți actuale care se caracterizează prin faptul că prezintă o pârghie specială, amplasată în partea de sus ori la mijloc a echipamentelor, convenabil a se apăsa cu cotul și care elimină contactul mâinii (palmei) cu dispozitivul respectiv, sunt cele mai dorite de către clienți.

În condițiile în care pandemia de coronavirus necesită niște reglementări speciale în materie de igienă, nu este de mirare că orice unitate sau instituție accesibilă publicului,  nu doar magazinele de cartier, supermarketurile, trebuie să se doteze cu astfel de dozatoare pentru dezinfectant deoarece acolo intră un număr mare de oameni, iar riscul de infectare este unul crescut.

Un dozator pentru dezinfectant de perete acționabil cu cotul este potrivit pentru utilizarea într-un hotel, într-un centru comercial, într-o școală, restaurant, spital, dar și acasă, de către acele persoane fizice care vor să își achiziționeze astfel de dispozitive de igienizare pentru a le monta la domiciliu pentru a avea un plus de siguranță.

Cele mai bune materiale utilizate în producția de astfel de dozatoare pentru dezinfectant rămâne cu siguranță nu plasticul, ci oțelul inoxidabil.

Alege un dozator pentru dezinfectant cu o capacitate corectă, conform nevoilor tale specifice

Rezervoarele pentru umplerea cu dezinfectant au un volum variabil, care în principiu merge de la 2 la 5 litri. Distribuitoarele au diferite caracteristici ale modelelor determinate în principal de frecvența lor de utilizare.

Un model de dozator pentru dezinfectant foarte bun se poate achiziționa de la TC Romania Crown Cool. Echipamentul de dezinfectare de acest gen propus de compania amintită este profesional, așa încât nu vor fi probleme cu scurgerea de lichid sau cu blocajul acestuia.

Mai mult decât atât, aceste modele se pot acționa în mod sigur cu cotul, este ușor de apăsat. Nu există așadar un contact al mâinii cu dispozitivul, iar substanța furnizată se face în dozele cele mai potrivite, făcând astfel și economie de substanță dezinfectantă.

Designul respectivului model de dozator pentru dezinfectant este unul minimalist, cu linii stricte și ergonomice.

Cumpărătorii care își doresc dispozitive sanitare igienice de înaltă calitate vor găsi așadar în secțiunea specială de pe site-ul tcromania.com, la preț convenabil, dozatoare cu două capacități: de doi sau de cinci litri extrem de fiabile.

În condițiile în care România se pare că a trecut deja la valul 2 al pandemiei de coronavirus, mai mult decât oricând este nevoie ca orice antreprenor care deține o unitate HoReCa, să își procure astfel de dozatoare de dezinfectant performante, pentru că doar împreună, acționând prin toate mijloacele posibile în sensul limitării la maxim a posibilității de infectare cu periculosul virus Sars-Cov-2 vom reuși ca să trecem peste această criză sanitară mondială, care a căzut ca un trăsnet asupra noastră în primăvara anului 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here