In prag de nunta, Bianca Dragusanu primeste o propunere-soc: sa se imbrace in mireasa, dar nu pentru Victor Slav! Provocarea vine de la Dan Helciug, altfel artist cu familie si doi copii acasa.

Convins de prestatiile actoricesti de pana acum ale divei, liderul trupei Spitalul de Urgenta si-o doreste pe roscata in rolul principal din videoclipul melodiei „Si-a fugit mireasa in lume”. In scenariul clipului, Bianca Dragusanu ar trebui sa joace alaturi de unul dintre fostii ei iubiti.
„Ea ar fi cea mai potrivita”
Dupa o pauza de mai multi ani in care s-a dedicat familiei si concertelor, Dan Helciug a decis ca a sosit momentul pentru un videoclip care sa faca valva. De saptamana trecuta a inceput sa-si stranga ideile la un loc si chiar sa-si caute personaje pe val. „M-am gandit la Bianca Dragusanu pentru proiectul pe care il pregatesc acum. Videoclipul se va numi «Si-a fugit mireasa in lume» si cred ca ea ar fi cea mai potrivita ca personaj principal. Partenerul ei in acest proiect mi-as dori sa fie unul dintre fostii ei iubiti. Vreau sa-i fac aceasta propunere chiar acum, prin intermediul «ring»”, ne-a declarat Dan Helciug.
Din dragoste, a condus mii de kilometri
Artistul e de aproape doua luni pe litoral, de unde a prezentat in direct emisiunea „Vara pe val” la TVR 1. Pentru ca are doi copii, un baiat de cinci ani si o fetita de doua luni, Dan Helciug n-a tinut cont de cei peste 500 km dintre Mamaia si Paltinis, judetul Sibiu, si a mers frecvent sa-i vada. „E foarte greu departe de familie mai ales cand ai si un bebelus. Familia imi da energia de care am nevoie. De cand sunt la mare, am fost sa-mi vad copiii si sotia de cate ori am avut ocazia, chiar daca am stat doar cateva ore impreuna”, a mai spus Dan Helciug. – See more at: http://stirile.rol.ro/bianca-si-victor-slav-despartiti-de-dan-helciug-888123.html#sthash.9xS066Me.dpuf

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here