Ca urmare a articolului intitulat ”Un clujean a câștigat 8.500 lei la păcănele, însă patronul sălii de jocuri de noroc refuză să-i dea banii”, Jean Moldoveanu, patronul ”Monaco Club” a trimis următorul drept la replică pe care îl publicăm integral:

”Articolul a fost publicat  inainte de trecerea termenului minim legal de lamurire a situatiei intre parti (72 ore calendaristice sau lucratoare) si nu mi s-a solicitat punctul de vedere din partea redactiei  ceea ce a determinat aceasta reactie.

In ultima perioada avem informatii certe ca la nivel local dar si national exista mai multe retele care se ocupa de fraudarea aparatelor de joc electronice, tehnologia necesara presupunand existenta mai multor persoane implicate atat la nivel local cat si la nivel international.

In ceea ce priveste fapta reclamata, dl.Rad nu este clientul societatii noastre, neexistand sesiuni de joc anterioare la care sa fi participat si nici nu a luat vreodata un premiu nominal de tip jackpot in tot istoricul firmei. Suma jucata de acesta a fost de sub 500 lei , iar suma afisata ca si castig a fost mai mare de 8000 intr-un interval scurt de timp.

Reclamantul a venit insotit de o persoana  care a jucat la aparatul de langa, iar cu 2 minute inainte de asa-zisul castig pana la afisarea acestuia, insotitoarea a tinut in mana dreapta, indreptat spre aparatul la care s-a inregistrat castigul, un obiect de dimensiunea unei tablete, fapt interzis in salile noastre de jocuri conform Regulamentului intern si Regulamentului de joc, in acest sens existand poze si filmari.

Pentru a tine in mana acel obiect indreptat spre aparatul la care juca reclamantul, insotitoarea a facut eforturi speciale sa si joace in acelasi timp intr-o pozitie extrem de incomoda.

Insasi modul sfidator prin care a completat Declaratia de cunoastere a clientelei in conformitate cu Legea 129/11/09.2019, unde la rubrica ’’sursa veniturilor cu care a participat la jocurile de noroc’’ acesta a completat cu ’’NU JUSTIFIC’’, constituie in sine un alt motiv de suspiciune.

De asemenea mentionez ca au fost oprite toate aparatele de acest tip la nivelul societatii pana la clarificarea situatiei.

In aceeasi perioada, in fata salii la care s-a intamplat fapta reclamata au fost identificate doua persoane apartinand lumii interlope care “asigura paza” unor Sali concurente (Infinity,Seven) asupra carora avem suspiciunea ca ar fi implicate intr-o  astfel de retea de fraudare a aparatelor.

Avand in vedere prevederile Regulamentului intern si Regulamentului de joc aprobat de catre institutiile abilitate, precum si prevederile legale, concursul de imprejurari mentionat, am considerat ca neplata sumelor pe care le banuim a fi castigate in mod suspect descurajeaza aceasta activitate infractionala de fraudare a mijloacelor de joc pentru fiecare astfel de persoane implicate, coroborat cu depunerea de plangeri penale in atentia tuturor institutiilor abilitate. 

Societatea va respecta deciziile organelor si institutiilor abilitate in solutionarea situatiilor semnalate”, a transmis Jean Moldoveanu.

14 COMENTARII

 1. Monaco ce a mai infecta sala de jocuri sa de dumnezo sa iti moara nepota aia bolnava jan si rasa ta de hot dar cand isi pierd oamenii banii nu este prob javra jegoasa

 2. Dacă erau asa deștepți ca IT-ști cu lap topuri sa influențeze aparatele de 2 bani, nu se duceau la un rahat de sala de jocuri, spărgeau conturi bancare și furau milioane, astea s îs motive ca să nu le de a banii. Măcar sa afle împătimiții și sa se lecuiasca, sa nu mai meargă sa toace bani și sa îngrașe smecherasii cu aparatele

 3. Ma gunoiule(Jean), da banii la oameni si lasa paranoia, ca într-o zi, iti va face unul felul, stii tu despre ce vorbesc, daca mai ti minte ce bataiuca ai luat in fata blocului tau… Nu te juca si fa platiile la oameni. Daca nu inchideti cotețele si dispari.

 4. Nea patroane, daca dintr-o eroare aparatul nu da niciun castig si joci o zi non-stop la el, nu poti sa comentezi nimic, dar daca da un castig care nu era anticipat – gata, e frauda! A tinut o tableta inspre aparat? Ma apuca rasul!!! Cum s-a conectat tableta? Prin telepatie? Aparatul are modul de Wi-Fi? Daca daca ce protocol a folosit? Aparatul e facut sa se conecteze lumea cu tableta la el??? Daca e sa faci kkt-uri cu o tableta – le poti face si de pe telefon si pe ala il tii in buzunar 100% legal… Astea-s vrajeli, nu ai cum sa te conectezi la aparat nici cu mama tabletelor…

 5. Aloo .bai patronica.dar cand furati istematic clienti cum se numeste??? Da bani la om si lasa gura.ar trebui sa fiti controlati la sange toti nemernici. Inclusiv casele mari de pariuri.eu v as inchide salile definitiv de la blocurii.

 6. Medicamente sa-ti cumperi jeane,din banii furati de la clienti.Un infect care te fura cu zimbetul pe buze sper sa dai faliment ca multa lume ai nenorocit hotz ordinar!

 7. Da banii la om bă ordinarule, daca pierdea cum este,pai cu 500 de lei să iei 8000 lei…a fost norocul lui,a ținut aparatul si a câștigat, banii

 8. Sai dea bani la om jegu ala ca a păcălit o grămadă de oameni toate aparatele sunt smenuite i place cind baga lumea bani da cind sa dea nui mai place hot penal

 9. Daca acest patron accepta faptul ca se pot manevra aparatele ca sa dea automat accepta faptul ca aparatele se pot maslui. Si atunci intrebarea este: oare cum se poate face un aparat sa dea nu se poate face un aparat sa nu dea? Adica daca un client poate face aparatul sa dea cu o tableta atunci inseamna ca si el poate face aparatul sa nu dea tot cu o tableta. Ar trebui inchise toate salile monaco si ar trebui controlate toate aparatele la sange si daca e vinovat acest patron sa infunde puscaria. Clientul conform legislatiei are dreptul sa ceara regulamentul de joc si verificarea metrologica a aparatului cand intra intr-o sala de jocuri.

  • Sa le verifice aparatele la toți ăștia! Am pierdut o grămadă de bani la Seven și n-au dat nimic aparatele. Le-au confiscat aparatele ca au frână în ele și au dosar penal toți infractorii de acolo. Aștept să-i bage în pușcărie pe Kalman și pe Sharkany!!!

 10. Infractorii manevrează aparatele cel de la Monaco constata pielea lui, ce sa întâmplat cu aparatele confiscate de la Seven, exista dosarul desfășurare și jucătorul nu știe nimic despre Frână de la aparate. Ar trebui verificate toate firmele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here