Potrivit CJ Cluj, Drumul Apusenilor, unul dintre cele mai frumopase trasee turistice din zona Clujului, este aproape de finalizare.

„Stadiul fizic al lucrărilor pe cei 25 de km ai Drumului Apusenilor este de cca. 90%. În prezent se lucrează intens la cele șapte poduri de pe traseu, inclusiv la cel mai important obiectiv rămas de executat, respectiv podul principal care traversează râul Crișul Repede”, susține Alin tișe, președintele CJ Cluj.

Concret, în ceea ce privește lucrările la trama stradală, constructorul a reușit să finalizeze toate lucrările conexe: șanțurile, rigolele, accesele la proprietăți, podețele, etc. În acest moment se așterne stratul final de uzură, acesta fiind deja amplasat pe o lungime de cca. 15 km.

În paralel, se lucrează la cele șapte poduri de pe amplasament, stadiul fizic al lucrărilor apropiindu-se de 50%. După completa finalizare a acestor obiective de infrastructură, constructorul va așterne stratul de uzură și pe restul sectoarelor.

Amintim faptul că Drumul Apusenilor vizează conectarea localităților din județele Cluj şi Bihor la Rețeaua de transport TEN-T, prin modernizarea și reabilitarea a două sectoare de drum județean: DJ 764B (Valea Drăganului –Baraj), în lungime de peste 22 km și DJ 108K (lim. județ Bihor – Baraj), în lungime de 3 km.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here