Potrivit unui anunț făcut de primarul Floreștiului, unul dintre drumurile care leagă municipiul cluj Napoca de Florești a fost redeschis circulației.

”De azi, duminica, de la ora 12, Drumul de Nord este deschis. Reabilitat complet, adica strat de asfaltplus de uzura, largire carosabil cum, unde si cat a fost posibil, plus marcaje. Drumul e ca in palma, cu asfalt similar celui de autostrada, stiu ca imbie la a apasa acceleratia, dar, va rog, atentie, disciplina in trafic, respect pentru ceilalti, si, mai ales, respectati indicatoarele rutiere.

Si inca un amanunt, spus cu subiect si predicat. Iata, si ma refer aici la executantul Drumului de Legatura de pe Sud, daca se doreste, daca se vrea, daca exista vointa si capacitate tehnica si daca interesele meschine si de bocare ale Florestiului nu isi vara coada, se poate realiza la superlativ o reabilitare a unui drum de 10 km in 5 zile, lucrand zi si noapte. Felicitari SC Viarom SA !

PS…Stiu, zilele trecute a fost trafic greu pe DN. Iata, astfel, din nou, acest drum, hulit de unii, luat in deradere de altii, a demonstrat cat de vital este pentru o fluidizare a traficului. Si daca am mai avea unul….Daca am avea cu cine sa il facem…..”, a scris primarul comunei Florești, Horia Șulea, pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here