Începînd de azi circulația pe Drumul de Nord spre Grigorescu este deschisă, după ce a fost restricționată accesului public. Anunțul a fost făcut de primarul comunei Florești Horia Șulea. Circulația a fost închisă, deoarece timp de o săptămânp, în zonă au fost efectuate lucrări de întreținere a drumului.

”De azi, duminica, de la ora 12, Drumul de Nord este deschis. Reabilitat complet, adica strat de asfalt plus de uzura, largire carosabil cum, unde si cat a fost posibil, plus marcaje.
„Drumul e ca in palma, cu asfalt similar celui de autostrada, stiu ca imbie la a apasa acceleratia, dar, va rog, atentie, disciplina in trafic, respect pentru ceilalti, si, mai ales, respectati indicatoarele rutiere.
Si inca un amanunt, spus cu subiect si predicat. Iata, si ma refer aici la executantul Drumului de Legatura de pe Sud, daca se doreste, daca se vrea, daca exista vointa si capacitate tehnica si daca interesele meschine si de bocare ale Florestiului nu isi vara coada, se poate realiza la superlativ o reabilitare a unui drum de 10 km in 5 zile, lucrand zi si noapte. Felicitari SC Viarom SA !
Stiu, zilele trecute a fost trafic greu pe DN. Iata, astfel, din nou, acest drum, hulit de unii, luat in deradere de altii, a demonstrat cat de vital este pentru o fluidizare a traficului. Si daca am mai avea unul….Daca am avea cu cine sa il facem…..”, a declarat Horia Sulea, primarul comunei Floresti

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here