După aproape 3 ani în care studenții au așteptat să se implementeze o procedură prin intermediul căreia aceștia să-și poată cumpăra bilete de tren cu titlu gratuit online, Guvernul a aprobat luarea măsurii în cauză, în contextul pandemiei de coronavirus.

După ce procedura va fi implementată, studenții vor putea să își creeze profilul de utilizator fie online, fie la casa de bilete. De aceeași facilitate vor beneficia și elevii, doar că în cazul lor, pentru realizarea unui profil de utilizator va fi nevoie de prezență la cassa de bilete, potrivit digi24.ro.

Confirmarea, respectiv verificarea si validarea datelor care atesă calitatea de elev sau student si dreptul de gratuitate la transport se va efectua o singură dată, pentru fiecare an școlar, respectiv universitar.

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România așteaptă detalii clare despre modalitatea prin care se va putea circula de acum înainte. Până la data de 31 octombrie încă poate fi folosită vechea procedură, pentru a obține gratuitatea la transport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here