Ajuns la editia jubiliara, Festivalul National de Muzica Usoara Mamaia 2013 e inca sub semnul intrebarii, desi Autoritatea Nationala de Turism si Consiliul Judetean Constanta au aprobat un buget pentru eveniment.

In urma unei sedinte ce a avut loc intre organizatorii evenimentului, s-a ajuns la concluzia ca banii sunt insuficienti pentru aceasta editie. „Suntem prea saraci pentru lucruri ieftine si nu vrem sa facem lucruri de proasta calitate. Avem multi artisti mari in Romania care au debutat la Mamaia si care ar fi meritat sa fie din nou pe scena care le-a adus consacrarea. Se pare ca sunt lasati la o parte si nu sunt bani pentru ei. Puteau urca pe scena nume mari precum Corina Chiriac, Angela Similea, Loredana, Stefan Banica, Marcel Pavel”, a declarat, pentru „ring”, Niki Constantinescu, producator artistic al festivalului din anii trecuti.

Madalin Voicu: „Nu pot sa aduc bani de acasa”
La inceputul acestei luni sustinea ca Festivalul Mamaia se va organiza totusi. „Editia din acest an va avea loc intre 29 si 31 august. Nu facem preselectie… Insa pe scena vor evolua toti concurentii care au obtinut premii la Mamaia de-a lungul anilor si vedem ce modalitate gasim pentru a da si niste distinctii”, declara Madalin Voicu pentru „ring”. Acum insa, lucrurile stau altfel, el spunand ca inca mai asteapta un raspuns. „Despre partea cu bugetul nu va pot spune nimic. Cei de la consiliul judetean trebuie sa-mi comunice. Le-am dat un ultimatum pana miercuri (maine – n.r.). Nu pot sa aduc eu bani de acasa, eu ma ocup de organizarea artistica, iar aceasta nu e o problema pentru mine”, ne-a spus, ieri, Madalin Voicu, presedintele juriului. – See more at: http://stirile.rol.ro/drama-in-lumea-muzicala-mamaia-a-murit-la-50-de-ani–888122.html#sthash.JAtDFpy8.dpuf

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here