Ioan Bendei, administratorul RCS&RDS a demisonat din funcție

”Societatea doreste sa isi informeze actionarii si investitorii ca, pe data de 5 februarie 2019, Consiliul de administratie al filialei Societatii din Romania, RCS & RDS S.A. – “RCS&RDS”) a fost informat cu privire la demisia domnului Ioan Bendei (Vicepresedinte si administrator executiv in cadrul consiliului de administratie), care a decis, din motive personale, sa renunte la pozitia detinuta in cadrul Consiliului de administratie al RCS&RDS. Demisia a fost inregistrata marti, 5 februarie 2019, data incepand cu care domnul Ioan Bendei nu va mai detine o pozitie de conducere sau de reprezentare a RCS&RDS.

Consiliul de administratie al RCS&RDS va convoca Adunarea Generala a Actionarilor (A.G.A.) RCS&RDS pentru a desemna un nou membru in cadrul consiliului de administratie. Pana la decizia finala a A.G.A. societatii RCS&RDS, Dan Ionita (40 de ani), director financiar al RCS&RDS si al Societatii, va fi cel de-al cincilea membru al consiliului de administratie al RCS&RDS, cu mandat interimar.

Din Consiliul de Administratie al RCS&RDS mai fac parte Serghei Bulgac (Presedinte), Valentin Popoviciu (Vicepresedinte), Mihai Dinei (membru neexecutiv) si Bogdan Ciobotaru (membru neexecutiv).

Societatea ii multumeste domnului Ioan Bendei pentru aportul consistent la dezvoltarea RCS&RDS. Prin eforturile sale, alaturi de echipa de administratori ai RCS&RDS, aceasta societate a ajuns una dintre cele mai dinamice companii antreprenoriale din Romania si liderul pietei locale de servicii de cablu tv si internet. Ioan Bendei (61 de ani) a fost Vicepresedinte si administrator executiv in cadrul RCS&RDS, parcursul sau profesional fiind legat de infiintarea si evolutia RCS&RDS pe piata romaneasca”, arată un comunicat al companiei.

Ioan Bendei a fost condamnat luna trecută, în primă instanță, la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul drepturilor de televizare, pentru infracțiunea de complicitate la spălare de bani în legătură cu calitatea acestuia de administrator al Integrasoft.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here