Sfarsitul lumii va veni in ziua de 23 august. Cel putin asa indica profetiile lui Grigori Rasputin, ale carui documente secrete aflate in arhiva KGB au fost deconspirate si interpretate de un american, respectiv de David W.

Norvalk.

Grigori Rasputin, un calugar rus, care a avut multe viziuni, ce s-au adeverit pe parcurs, spunea in urma cu aproape un secol ca sfarsitul lumii va veni pe 23 august 2013: „Un foc nimicitor va mistui toate vietatile de pe Pamant, iar pe planeta pustie va fi o liniste apasatoare”.

Conform previziunilor lui Rasputin, in acest timp ar trebui sa revina Iisus Hristos pe Pamant ca sa-i avertizeze si sa-i aline pe oameni in legatura cu dezastrul iminent, dupa care se va inalta din nou la Cer. „Cand timpurile se vor apropia de bezna, iubirea oamenilor se va transforma in vegetatie uscata. In desertul acelor vremuri vor creste doar doua plante – planta castigului si cea a iubirii de sine. Florile acestor plante vor fi luate drept flori de dragoste, in timp ce omenirea in acest timp blestemat se va fi scufundat intr-o indiferenta totala”, scria Rasputin.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here