Edy Chereji, unul dintre organizatorii festivalului Untold, a declarat că este foarte optimist în ceea ce privește organizarea evenimentelor în anul 2021. Untold ar avea loc anul acesta în perioada 5-8 august.

„De un an de zile, o bună parte din echipamentele noastră sunt în continuare suport pentru diverse spitale COVID care s-au organizat prin țară. Am sprijinit și vom sprijini în continuare.” a precizat Edy Chereji, adăugând că organizatorii de evenimente înțeleg importanța respectării regulilor sanitare. 

„Eu sunt foarte optimist pentru că în 2021 suntem într-un scenariu mult mai favorabil decât în 2020. În acest an, iată că avem soluții non-invazive de testare rapidă. Ar fi greșit să spunem că doar cei care au trecut prin boală sau au făcut vaccinul poate au dreptul să meargă la un eveniment, sau restaurant, hotel.

Noi propuneam, în ceea ce privește UNTOLD și Neversea, testare rapidă în fiecare zi a festivalului. Avem resursele necesare de verificare. Am vorbit cu cei din Barcelona, și cu cei din Olanda și Germania. De peste tot avem deja strânse concluziile. Sunt peste 100 de pagini pe care le-am pregătit pentru întâlnirile cu autoritățile. Și una dintre cele mai importante concluzii a fost că la un eveniment, acolo unde se testează, oamenii sunt mult mai în siguranță decât dacă merg la supermarket.”, a declarat Eduard Chereji, duminică, la Antena 3.

Citește și: Fără restricții pentru românii vaccinați? Posibilitatea este discutată de mediul privat, Ministerul Sănătății și Ministerul Economiei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here