Ovidiu Popa este numele bărbatului care și-a bătut cu bestialitate cei doi copii în vârstă de 2 și 5 ani, a filmat scenele de abuz și i le-a trimis soției care muncește în Anglia.

Sătenii din Fântâni sunt destul de rezervaţi, însă, în a vorbi despre situaţia din familia Popa. Cei mai mulţi spun că nu ştiu ce era în casa acestora, însă sunt şi unii care afirmă că Ovidiu Popa ar fi violent din fire, mai ales după ce bea alcool. În acelaşi timp, însă, anterior oribilelor întâmplări din zilele trecute (vă reamintim că bărbatul a filmat momentele în care îşi bătea cu sălbăticie copilaşii, apoi a trimis imaginile soţiei şi naşului de cununie), la Poliţie sau la alte autorităţi ale statului nu a fost depusă nicio plângere pentru violenţă conjugală.

Conform declaraţiilor soţului ei şi ale unor martori, ea şi-a părăsit copiii şi a plecat în Anglia fără să aibă acordul soţului, fiind suspectată de săvârşirea infracţiunii de „abandon de familie” (care este pedepsită cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau amendă). Situaţia va trebui, însă, examinată în amănunt, având în vedere că mama copiilor acuză că a fost deseori agresată de soţ, dar, pe de altă parte, nu a făcut niciun demers legal pentru a fi protejată, ci a plecat în Anglia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here