O elevă de 11 ani de la o școală din Câmpia Turzii a fost filmată în timp ce întreținea relații sexuale cu un adolescent, elev la un liceu din oraș. Polițiștii clujeni au deschis un dosar de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.

Filmările au fost distribuite pe grupurile elevilor, astfel scenele revoltătoare au fost văzute de mai mulți copii și profesori, care au sesizat autoritățile.

Conducerea școlii a anunțat autoritățile despre evenimentele întâmplate, iar reprezentanții DGASPC Cluj au luat măsurile legale.

Potrivit informațiilor obținute de RefleqtMediaeleva de 11 ani era în plasament la Câmpia Turzii și, prin gestul acesta de a întreține raporturi sexuale filmate, ar fi dorit să-i determine pe reprezentanții DGASPC Cluj să o scoată din plasament și să o ducă la orfelinat – în Cluj. De asemenea, fata respectivă – care are doar 11 ani – ar fi sub tratament psihiatric de specialitate.

Citește și: Fostul rector UMF Cluj Napoca, Marius Bojiță, și patru profesoare de la Facultatea de Nutriție așteaptă prescripția

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here