Elevul băimărean care s-a bătut cu polițiștii a fost internat într-o clinică de psihiatrie din Cluj. Scandalul a pornit după ce profesorul i-a atras atenția elevului asupra absențelor pe care le acumulase, moment în care el a devenit agresiv. Astfel că profesorul a sunat la 112. După ce echipajul de poliție a venit, elevul a sărit la bătaie, iar oamenii legii l-au imobilizat.

„Un echipaj de ordine si siguranţă publică a intervenit ieri după ce a fost sesizat că un elev are un comportament deviant şi a început să distrugă bunuri din sala de clasă. Întrucât acesta s-a manifestat agresiv şi după sosirea poliţiştilor, a fost imobilizat şi condus la sediul Poliţiei municipiului Baia Mare. A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare cu privire la comiterea infracţiunii de ultraj”, a declarat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş. 

În urma incidentului petrecut la Colegiul Economic ,,Nicolae Titulescu” Baia Mare, Inspectoratul Şcolar Judeţean Maramureş  a solicitat conducerii colegiului o informare şi totodată a constituit o comisie de inspectori care să cerceteze aspectele referitoare la acest caz.    Tânărul agresiv, internat la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca   Elev al clasei a IX-a la învăţământul profesional, secţia Turism şi Alimentaţie Publică, tânărul face parte din sistemul de protecţie a copilului. Acesta a fost evaluat şi a beneficiat în ultima perioadă de consiliere de specialitate atât în cadrul unităţii şcolare, cât şi în cadrul sistemului de protecţie a copilului. 

Tânărul a fost internat la Cluj

„Vorbim despre un tânăr cu probleme de comportament care este supravegheat şi monitorizat de personalul de specialitate al instituţiei noastre. În urma manifestărilor recente din cadrul unităţii şcolare, minorul a fost evaluat medical la Spitalul Judeţean Baia Mare, unde testul antidrog a fost negativ, motiv pentru care s-a decis trimiterea acestuia pentru evaluare la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca, unitate unde i se va stabili diagnosticul cert, tratamentul medicamentos şi măsuri de consiliere psihologică ulterioară”, a declarat Adrian Mândru, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale De Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Maramureş. 

citeste si Un grup de elevi clujeni a găsit o bombă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.