Într-o intervenție la radio, joi, Primarul Emil Boc a afirmat că cei care se plâng de problemele din trafic sunt de obicei criticii proiectelor propuse de Primărie pentru a le soluționa.

Cu toate acestea, Boc a afirmat că este important să existe libertatea de exprimare într-o democrație sănătoasă, dar a exprimat nemulțumirea față de acțiunile cu rea-credință și dezinformare.

„În chestiunea aceasta legată de trafic, am observat câteva lucruri, așa ca tendință. În primul rând, în ceea ce privește traficul, cei care critică cel mai mult problema aglomerării și a congestiei sunt cei care critică cel mai mult și probleme de descongestionare – metrou, centura ocolitoare, trenul metropolitan, legătura Clujului cu Autostrada Transilvania etc. Mi-am dat seama că îmi consum energia inutil, încercând să-i conving pe unii care oricum sunt setați în această direcție, doar să nege tot, doar să dărâme tot.

Asta am observat: cei care se plâng de aglomerație sunt tot aceia care se plâng de ce se face. M-am focalizat pe ce trebuie să facem, să las libertatea de exprimare pentru că aceasta este democrația și trebuie să o acceptăm, dar să ne concentrăm pe lucrurile adevărate, pe lucrurile bune pe care le putem face pentru Cluj”, a declarat Emil Boc într-o întervenție radio locală.

„Nu am nicio problemă cu critica, e necesară în societatea democratică, să ne-nțelegem.

Ce mă deranjează pe mine, și asta e un pericol chiar la adresa democrației, este dezinformarea și reaua-credință intenționată. Când știi că nu este adevărat, știi asta. Sau când ești plătit să deinformezi sau să linșezi”, a explicat primarul Emil Boc.

Emil Boc a afirmat că problema dezinformării reprezintă o amenințare pentru democrație nu numai în România, ci și în Uniunea Europeană. El a subliniat faptul că criticile pot avea o componentă constructivă, însă este important să se evite rea-credința și dezinformarea.

Citește și: Polițiștii locali din Cluj-Napoca au primit norma de hrană și când aveau contractele de muncă suspendate

2 COMENTARII

  1. Bai piticule, in curand va veni vremea cand te vor scuipa oamenii pe strada pentru toate lucrurile „bune” pe care le-ai facut, la fel ca si pe amicul tau Apostu. Esti un om mic si neasumat…
    Ai decis tu sa lasi libertatea de exprimare, auzi la el….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here