Edilul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat că administrația din Florești nu a respectat regula „prima dată infrastructură și după aceea locuire.”

Prima dată a mers cu locuirea și nu a mers cu infrastructura. Clujul ține această idee și o ține sub control, că de aceea am blocat trei ani de zile Bună Ziua și am făcut lărgirea străzii și am rezolvat aceste lucruri, de aceea Borhanciul îl ținem sub control, de aceea Soporul îl ținem sub control și la fel în celelalte locuri, abordăm această politică. Ne ocupăm doar de acele facilități care nu aduc trafic, și anume magazine comerciale sau clinici medicale din zonă, restul, locuirea, se face după 2026, când se termină infrastructura. La Cluj, noi ținem la aceste lucruri”, a declarat primarul Emil Boc, la Napoca FM.

Acest apreciază că, acum, Primăria Florești a redus numărul de autorizații emise.

”În prezent Floreștiul încearcă să pună frână și să țină sub control, dar ani de zile, acest lucru nu a fost respectat. De aceea, calitatea vieții este apreciată la Cluj, pentru că noi ținem lucrurile sub control. Repet, ceea ce lucrăm acum, aceste proiecte pe termen mediu și lung, ducem Clujul spre nivelul acelui milion de locuitori de la nivelul anului 2050”, a mai spus acesta, scrie actualdecluj.ro.

Citește și: Adevărații eroi de lângă noi. Medicii care se bat zi de zi pentru viața copiilor au sărbătorit Ziua Mondială a Prematurității

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here