Administraţia locală condusă de Emil Boc a finalizat licitaţia pentru piesele de mobilier din locurile de joacă din Cluj Napoca. Primăria va cumpăra căluţi, capete de răţoi, tobogane etc. în valoare de peste 2,5 milioane de euro de la firma Dupex SRL, una dintre abonatele la acest gen de contracte. În cursul anului trecut, primăria lui Emil Boc i-a atribuit firmei Dupex un contract de peste 1,3 milioane de euro pentru întreţinerea locurilor de joacă din oraş. Firma respectivă a câştigat, în paralel cu altă firmă preferată a primăriei clujene, SC King Industrial, licitaţii similare în 2007, 2009, 2013. Pentru ca aceşti bani să ajungă unde trebuie, caietele de sarcini făcute de primărie au hibe care pot duce la excluderea firmelor concurente.


Puteţi citi detalii despre acest subiect în ediţia tipărită a Gazetei de Cluj

2 COMENTARII

  1. Țărănușul gospodar e clar incompetent și corupt. Tâmpiții cei mai mari suntem noi, cei care l-am ales, încă de trei ori (nu mă includ). Ne vom trezi din amorțeală odată?

  2. Vedeti cat costa un calut dintr-ala pe arc, pe care se dau copii. Cereti primariei sa publice acele preturi si veti fi socati de preturi. Spoiler alert- cel puțin 7 000 lei =1 500 euro dar este inclus si piciorul betonat :)))))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here