Emil Boc a declarat la un post de radio local că are ”alte valori decât banul”, când a comentat faptul că primăria ar putea să plătească 23 milioane de euro pentru exproprierea terenului din Zorilor pentru construirea unui parc.

„Eu am o problemă cu funcționarea statului român. Nu este posibil ca experți ai statului român să dea valori atât de diferite. Pentru că experți ai statului român au stabilit valoarea de expropriere pentru Primărie și aceiași experți ai statului dau o valoare de 10 ori mai mare printr-o instanța de judecată. E prima instanță, avem încredere în instanțele de judecată. Ne punem semne de întrebare și le vom pune și statului român”, a spus Emil Boc, la Realitatea FM.

„Primăria n-a pierdut niciun proces cu acest investitor, pe care l-am prezentat public exact la adevărata sa valoare. Avem valori diferite. Eu nu am valori în care prima e banul, eu am alte valori după care m-am ghidat în viață și în autoritatea publică. Cred că într-o comunitate în care reușești, în care te îmbogățești tu și generațiile tale viitoare, datorită comunității, ai obligația morală să dai ceva înapoi. Nu a fost cazul cu investitorul de la Platinia. Să nu uitați că investiția aceea s-a făcut în urma unui vot al Consiliului local, care putea să o accepte sau să o respingă”, a explicat primarul Clujului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here