Sursă foto: Digi24

Emil Boc îl susține pe Florin Cîțu în cursa pentru conducerea PNL. Surse liberale susțin că primarul Clujului și actualul prim-ministru au avut mai multe întâlniri în vederea stabilirii unui parteneriat.

După ce Ludovic Orban și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat la conducerea partidului, Emil Boc a declarat la Digi24 că „Avem nevoie de un guvern și de un președinte la PNL care să fie racordat la timpul prezent al României și al Europei”, făcând referire la Florin Cîțu, actualul premier al României.

Deși sursele Partidului Național Liberal susțin că Emil Boc ar încheia un parteneriat cu Florin Cîțu, acesta a declarat că nu își dorește să se implice mai mult decât îi permite funcția de primar.

„Dar, evident, nu sunt în afara unui partid politic și voi susține o echipă care să ducă și partidul, și România la nivelul următor. Florin Cîțu are multe argumente, nu știu dacă va candida sau nu, dar are multe argumente prin care poate duce și partidul, și România în Europa pe care ne-o dorim cu toții și de a aduce Europa mai mult la noi acasă, pentru că un proiect de țară major și în care crede și Florin Cîțu este să ne aducem românii acasă, pentru că resursa umană este cea mai importantă resursă a planetei (…) Oameni care să scoată ce-i mai bun dintr-o națiune sunt rari, or Florin Cîțu  este un om care poate să scoată ce este mai bun din România”, a punctat Emil BocEl a adăugat că neueste interesat de funcții, pentru că le-a avut „pe toate”.

În prezent, edilul Clujului nu deține nicio funcție în PNL.

Sursa: Digi24

Citește și: PSD avertizează că lupta politică internă a PNL-ului pune în pericol PNRR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here