Nu mai este nicio noutate faptul că primarul Emil Boc este de partea de partea premierului, Florin Cîțu, în lupta pentru şefia PNL. În opinia acestuia, Florin Cîţu va câștiga alegerile interne de la congresul din 25 septembrie.

Primarul Municipiului Cluj-Napoca declară: „omul care poate duce partidul la nivelul următor”, argumentând că acesta „inspiră, are proiecte, a demonstrat în actul de guvernare”.

„Din punctul meu de vedere, nu cred că mai este un secret pentru nimeni mă bucur de faptul că premierul României, Florin Cîţu, şi-a anunţat candidatura. Cred cu sinceritate că este omul care poate duce partidul la nivelul următor, mulţumindu-i domnului Orban pentru lucrurile bune pe care le-a făcut, dar, în politică, întotdeauna, discutăm despre viitor, iar Florin Cîţu poate reprezenta viitorul pentru PNL, cu o echipă puternică cu toţii membrii PNL, pentru că inspiră, are proiecte, a demonstrat în actul de guvernare şi cred eu că cu el preşedinte PNL şi România va avea de câştigat”, a declarat Emil Boc, duminică, la finalul Consiliului Naţional al PNL.

Emil Boc a fost întrebat la ce funcţie va candida, iar acesta a răspuns: „La nicio funcţie”

Vicepreşedintele PNL, premierul Florin Cîţu, a anunţat, duminică, înaintea Consiliului Naţional al PNL în care se vor aproba calendarul alegerilor interne şi detaliile Congresului, că va candida la funcţia de preşedinte al formaţiunii. Cîţu a afirmat că va câştiga, întrucât nu există altă variantă, iar PNL are nevoie de un suflu nou.

Sursa: Agerpres

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here