Emil Boc isi bate joc de studentii din Cluj-Napoca. Cu toate ca 5.753 de studenti au semnat ca vor sa aiba acces la transport gratuit pe mijloacele de transport in comun din municipiul Cluj-Napoca fara Studcard sau alte carduri, primarul Boc a trimis abia dupa 26 de zile o solicitare mai departe catre Compania de Transport Public(CTP)si organizatiile studentesti din judetul Cluj. Acest punct de vedere putea fi cerut a doua zi dupa primirea semnaturilor stranse de Ioan Bildea, seful TNL Cluj si consilier local. Dar se pare ca Emil Boc opereaza pentru interesele private ale lui Bogdan Buta, seful de la Studcard, care de altfel primeste finantari majore de la Primaria municipiului Cluj-Napoca.

Citeste pe aceeasi tema si:

Bogdan Buta, care suge bani de pe studentii din Cluj: ”Mergi si suge-i pula lui Ponta”

Eu cred ca putem elimina aceasta obligativitate, dar este nevoie de suportul vostru al tuturor. Pentru a depune aceast proiect de eliminare a obligativitatii cardurilor studentesti organizatia de tineret si de studenti a PNL Cluj a strans peste 5700 de semanturi de sustinere a demersului de la studentii clujeni”, arata consilierul local Ioan Bildea, cel care a venit cu initiativa si a coordonat echipa care a strans semnaturile.

 

Va prezentam in continuare raspunsul in bataie de joc fata de studenti semnat de Emil Boc, dar si proiectul de hotarare de Consiliu Local elaborat la sugestia lui Ioan Bildea:

propunere HCL Studenti

raspuns emil boc studcard

 

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here