Sursa foto: Facebook

Emil Boc, primarul orașului Cluj-Napoca, și-a anunțat colegii de partid că va mai candida doar pentru un singur mandat de primar, după care se va retrage de la cârma municipalității, au precizat mai multe surse pentru Gazeta de Cluj.

Dacă la începuturile sale în fruntea primăriei, clujenii au privit cu speranță că noua conducere va face minuni, iar orașul va deveni de cinci stele sub tutela lui Boc, în momentul de față, tot mai mulți cetățeni au realizat că acest lucru nu urmează să se întâmple.

În vară, într-o intervenție radio, primarul a evitat să răspundă când a fost întrebat despre planurile sale de viitor. Boc a spus că trebuie să-și ducă la bun sfârșit acest mandat și „să-și facă datoria”, pentru ca clujenii să se mândrească cu un oraș european.

Din 2004 și până astăzi, edilul a reușit să schimbe, într-o oarecare măsură fața Clujului, dar în ultimii ani, legăturile lui Boc și marii dezvoltatori imobiliari au devenit tot mai vizibile, nemulțumind o mare parte dintre clujeni. Mai mult, presa din Cluj este aproape invizibilă, în condițiile în care laudă libertatea presei. Faptul că evită să participe la conferințe de presă transmite un mesaj clar, că edilul orașului „de cinci stele” nu vrea să răspundă întrebărilor incomode.

Citește și: Palatul Josika, din centrul Clujului, a ajuns pe mâinile familiei Banffy după zeci de ani de judecată

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here