Clujenii cer interzicerea petardelor și au lansat o petiție în acest sens, care a strâns, deja, în jur de 15.000 de semnături. Primarul Emil Boc a declarat că este de acord cu interzicerea „anumitor categorii de petarde”, afirmând că se alătură demersului de interzicere a petardelor în Cluj-Napoca.

„Susțin orice formulă legală de restricționare, mergând chiar și până la interzicerea anumitor categorii de petarde, este benefică pentru siguranța cetățenilor. După ce s-a terminat focul de artificii a urmat o tornadă de petarde în fața Teatrului Național cum nu am văzut în niciun an. Parcă era la un meci de fotbal. Așa ceva eu nu am văzut de când sunt primar în Cluj-Napoca, și am participat la multe focuri de artificii și asta mi-a atras atenția că ceva trebuie făcut. Mă raliez unui asemenea demers și voi susține, prin procedurile legale, o formulă prin care să ținem sub control. Practic, în fața Teatrului Național a fost teatru de război. Nu ne putem juca cu așa ceva!”, a declarat Emil Boc la ZIUA LIVE.

1 COMENTARIU

  1. Domnul BOC ne aduce la cunoștintă ce-l deranjează ,oare ce. ne deranjează pe noi ajunge la urechea Dl.PRIMAR ?, de exemplu : UNTOLD cu decibelii mult peste patru nopti la rând ,gălăgia barurilor de noapte ( autorizate prin orarul de functionare de primărie), praful ,aglomeratia, constructiile haotice, imbulzalea din CTP etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here