În urmă cu o zi, în contextul discuțiilor despre dosarul lui Călin Popescu Tăriceanu, în care DNA cere urmărirea penală, avocatul lui Gabriel Sandu, Dan Chitic, spunea numele lui Traian Băsescu și anunța o bombă pe scena politică.

Dan Chitic, avocatul lui Gabriel Sandu, a spus, joi, în emisiunea ”Esențial”: ”O pot spune, fără urmă de îndoială, că în niciunul dintre denunțurile pe care Gabriel Sandu le-a făcut în legătură cu afacerea Microsoft, nu există nicăieri numele Călin Popescu Tăriceanu. Nicăieri! Vă pot spune că-n acest dosar, există un dosar care a luat naștere în urma acestor denunțuri, numărul dosarului este 532/P/2017O să vă aduceți aminte de acest dosar, va fi o bombă pentru mare parte din clasa politică românească. În niciuna din declarațiile de până acum, suntem după aproximativ 20 de ore de declarații în acest dosar și nu am terminat încă, nu apare numele dlui Călin Popescu Tăriceanu”.

”Fără doar și poate va fi o bombă” a întărit Chitic. Avocatul a afirmat, întrebat de nume, ”Putem începe de la dl Băsescu, dl Boc, doamna Udrea. Se lucrează intens suntem în a treia săptămână de audieri”.

”Nu vă pot da alte detalii pentru că este un dosar în cercetare, se lucrează intens și pare că se lucrează cu bună-credință” a mai spus avocatul.

Nu știm în ce dosar e audiat Traian Băsescu, dacă este audiat în acest dosar sau nu.

Sursa: dcnews.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here