școală

Începând de astăzi, 15 septembrie, școala din Cornești trece în scenariul 3, scenariul roșu, deoarece comuna depășește 3 cazuri de infecție cu coronavirus la 1.000 locuitori. Potrivit unei hotărâri a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, emisă luni seară, transmite zcj.ro, elevii vor susține toate orele online.

„CJSU a decis azi (luni), ca urmare a informarii de către DSP cu privire la rata incidentei cazurilor pozitive din comuna Cornești (care depășește 3 cazuri la 1000 locuitori), ca începând de mâine 15 septembrie, unitatea de învățământ din acest UAT sa treacă la scenariul 3 (învățământ online). Alte modificări nu exista la nivelul unităților de învățământ din județ. Scenariile se vor actualiza săptămânal, sau ori de câte ori va fi nevoie, în funcție de situația epidemiologică existenta la nivelul fiecărui UAT”, a transmis prefectul Mircea Abrudean.

Reamintim că, în data de 7 septembrie, cînd DSP-urile au transmis situaţia epidemiologică a fiecărei localităţi, comuna Cornești se încadra în scenariul roșu, cu o rată de incidență de 3,05 cazuri la 1.000 de locuitori. Ulterior, însă, incidența cazurilor a scăzut sub 1, astfel că s-a decis deschiderea școlii pe 14 septembrie. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here