Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Cluj a decis, luni seară, ca Spitalul Municipal Cluj-Napoca să devină unitate Covid, dat fiind numărul mare de pacienţi internaţi în ultima perioadă. În ultimele 24 de ore au fost confirmate 69 de noi cazuri, numărul total al persoanelor infectate de la debutul pandemiei ajungând la 4.495.

”În condiţiile creşterii majore din ultima perioadă a numărului de internări cu patologie COVID-19, la nivelul judeţului Cluj, pe baza datelor furnizate de către Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Cluj, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat astăzi Hotărârea nr. 49 privind introducerea Spitalului Clinic Municipal Cluj-Napoca în categoria unitate sanitară pentru preluarea şi tratarea pacienţilor pozitivi la COVID -19”, a transmis, luni seară, Prefectura Cluj.

Conform hotărârii CJSU Cluj, Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca va lua toate măsurile de pregătire, reorganizare şi funcţionare pentru a deveni, în cel mai scurt timp posibil, spital de Faza II pentru evaluarea şi tratatarea pacienţilor pozitivi la COVID-19, după finalizarea procedurilor legale specifice în vederea autorizării sanitare.

În ultimele 24 de ore în judeţ s-au confirmat 69 de cazuri de infectare, numărul total al cazurilor de la debutul pandemiei ajungând la 4.495.

‼️❗️COMUNICAT DE PRESĂ ➡️ În condițiile creșterii majore din ultima perioadă a numărului de internări cu patologie…

Posted by Instituția Prefectului – Județul Cluj on Monday, October 12, 2020

2 COMENTARII

  1. Nu e justificată schimbarea scopului spitalului, ăsta e genocid. Oamenii care suferă de alte afecțiuni nu vor avea unde să se trateze, condiția lor se va agrava, mulți vor muri. Totul pentru o banală gripă cu mortalitate de 0.3%, care a fost supramediatizată la scară globală.
    Dacă statul român a trebuit să dea 50 milioane euro mass-mediei pentru a induce panică în oameni, atunci e clar că avem de-a face cu o șarlatanie în numele căreia sunt sacrificați cei mai vulnerabili dintre noi: bătrânii bolnavi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here