Janis Club, localul renumit pentru bătăile ce au loc în incinta sa nu se dezminte! Duminica trecută, pe la ora 2.00 dimineaţa, un consumator din comuna Gârbău, aflat cu soţia în local a încasat un singur pumn de la un bodyguard – însă atât de puternic încât a suferit două fracturi de maxilar, lovitura necesitând 70 de zile de îngrijiri! Motivul incidentului este incredibil: bărbatul de 43 de ani, deranjat de brăţara de la mână pe care i-o puseseră oamenii de ordine şi-a dat-o jos, fapt care i-a deteminat pe aceştia să nu-l mai primească în local după ce-a ieşit la o ţigară!  Iar protestul consumatorului a dus la reacţia exacerbată a unui bodyguard, care l-a lovit, din săritură, ca şi Mike Tyson!

Sebastian este un bărbat cu fizic atletic, domiciliat în comuna Gârbău, de profesie cadru medical la o clinică particulară, meserie pe care o are şi soţia sa, aflată împreună cu el la I.M.L. Cluj. Acesta, lovit groaznic, mărturiseşte că a avut parte de un incident – incredibil oriunde altundeva, nu şi în Janis Club: ”Mă aflam în noaptea de sâmbătă spre duminică a săptămânii trecute, în clubul respectiv, împreună cu soţia şi serbam un eveniment. Cei de la intrare îmi puseseră o brăţară la mână şi, mai târziu, deranjat de ea și recunosc, băut, am scos-o de pe mână… Apoi după ce am ieşit din local la o ţigară – soţia rămânând înăuntru – oamenii de ordine au refuzat să mă mai primească înapoi, deşi le-am arătat-o. Gestul lor m-a indignat teribil, am reacţionat – recunosc – destul de violent verbal, la care unul dintre ei, profitând de starea mea mi-a ars, din săritură, un singur pumn în faţă. Atât de puternică a fost lovitura, încât mi-a mutat efectiv fălcile, rupându-mi-le pe amândouă! Şi totul se petrecea în faţa foştilor mei colegi, oameni de ordine şi ei, cu care lucrasem mai demult la o firmă de pază. Din păcate, agresorul a fost atât de rapid încât colegii lui nu au avut timp să intervină, iar eu m-am ales cu teribila lovitură! Chiar i-am spus individului imediat după aceea, că dacă mă prindea în totalitatea capacităţilor mele fizice, nebăut, n-ar fi apucat niciodată să mă lovească aşa sălbatic”! Bărbatul este invitat între timp în cabinetul de consultaţii, de unde se întoarce la scurt timp cu un certificat în care medicii i-au recomandat nu mai puţin de 70 de zile de îngrijiri. “Nu-i nimic, pentru ce i-a făcut soţului meu o să-l determin pe individ să-şi vândă şi părinţii, fiindcă o astfel de procedură nu e permisă pentru un om de ordine, orice ar fi făcut Sebastian. Dacă nu i-a convenit acestuia ceva, trebuia să cheme poliţia, nu să-l distrugă pe soţul meu de parcă ar fi fost un animal. Plus că dacă în două săptămâni nu i se lipesc maxilarele, va avea nevoie de două operaţii de implantare a unor plăcuţe metalice. Ca să nu mai zic de faptul că am ajuns să îl hrănesc cu seringa sau el să bea supa cu paiul”, constată, extrem de supărată, soţia lui. Apoi, luându-şi rămas bun, cei doi părăsesc instituţia medicală clujeană.

În această cauză există dosar penal, în lucru, sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Traian Morar, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here