Eugen Tomac

Eugen Tomac, președintele Partidului Mișcarea Populară, face un apel la „responsabilitate” și „celeritate”, printr-o postare pe Facebook, afirmând că este cazul ca orice „aventură politică” să ia sfârșit.

Mesajul integral, de pe Facebook, al lui Eugen Tomac:

”Apel la responsabilitate şi celeritate pentru instalarea unui Guvern legitim cu puteri depline care să treacă România peste furtuna îngrozitoare pe care o traversează acum

PNL trebuie să se trezească la realitate. Avem datoria să punem capăt oricărei aventuri politice chiar acum. România nu poate rămâne în zona de incertitudine politică în contextul crizei de sănătate publică şi a problemelor economice extrem de grave generate de aceasta. Trebuie să avem un nou Guvern – azi, mâine, până cel târziu la sfârşitul săptămânii.

PMP a propus încă dinainte de desemnarea lui Florin Cîţu un Guvern de uniune naţională sau măcar un Executiv PNL – PMP – USR pentru gestionarea treburilor curente ale ţării până la alegerile la termen. Şeful statului ar fi trebuit să asculte aceste propuneri. Măcar acum, în al treisprezecelea ceas, ar trebui să dea curs recomandărilor noastre.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here