Rareș Bogdan

Europarlamentarul clujean și prim-vicepreședintele PNL, Rareş Bogdan, are o reacţie virulentă la adresa discursului lui Călin Popescu Tăriceanu şi spune că acesta ar suferi de o amenzie atunci când spune că incompetenţa şi corupţia reprezintă vulnerabilităţile guvernării.

”Tăriceanu zice că a identificat vulnerabilitățile guvernării: corupția și incompetența cuplată cu nepotismul. Zici că a fost congelat vreo 30 de ani și s-a trezit acuma, ca o mimoză, la cules de ciupercuțe. Vaaaai, tuh, dar ce-i pe-aici?

Auziți, domnu, ați stat 3 ani bot în bot cu PSD, ați fost martorul tăcut sau mai vocal, depinde de domeniu, al potlogăriilor, ați girat nenorocirile care au adus România incompetenților pe prima pagină a ziarelor din toată lumea și pe cele mai mari televiziuni (de 10 august vă amintiți? De OUG 13, ceva… nu? Bănuiam eu…).

Ați trimis prin lume scrisori semnate alături de Dragnea Liviu Nicolae în care ziceați că de ciorba voastră vă ocupați voi doi, v-ați dat răniți de ‘statul paralel’ după modelul lui Erdogan, ați vulnerabilizat România în fața partenerilor și acuma faceți din amnezie o virtute? Hai bâști, ne-am săturat!”, se revoltă acesta pe pagina sa de socializare.

Citeste si Frăția ochilor albaștri. Europarlamentarii clujeni Daniel Buda și Rareș Bogdan împart un consilier cu Băsescu și Blaga

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here