Într-o emisiune televizată, europarlamentarul clujean Rareș Bogdan a declarat că nu înțelege o mare parte din deciziile luate de colegii lui de partid.

„Și eu încerc să înțeleg cum au recomandat specialiștii să închidem complet piețele închise, dar să păstrăm Mega Image, Metro sau Carrefour, mi-e greu să înțeleg, recunosc, acest lucru”, a declarat Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, la Antena3.

„Trebuie reanalizată situația. Trebuie să găsim o formulă ca acești oameni, producători români, să își vândă produsele. Nu mai bine facem reguli pentru oamenii care intră în piață să respecte regulile, să poarte mască?”, a declarat Rareș Bogdan.

De asemenea, europarlamentarul PNL a declarat că nu înțelege de ce trebuie să închidem parcurile la ora 23.

„Trebuie reanalizată această situație”, a mai transmis Rareș Bogdan.

2 COMENTARII

  1. Fain partid, aia de au cerut inchiderea pietelor nu pricep ce se intampla in viata reala , dupa spusele lui rares bogdan , si el nu intelege ce se intampla in partid. Ii explic eu: presedintele tau a fost la sedinta guvernului sau si au hotarat inchiderea pietelor noastre. E simplu.

  2. Eu zic sa mai faci un chef cu 100 de intepati la banul public pentru o noua runda de mita mascata si apoi intelegi si tu.
    Da stim, erau toti prietenii copilului tau…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here