Personajele politice clujene au dus o adevărată luptă pentru obținerea unor sedii în zonele centrale ale municipiului Cluj-Napoca, dar se pare că bătălia nu se oprește la condițiile pe care acestea le prezintă.

Bogătanul Clujului, Daniel Buda, și-a prelungit contractul de închiriere al cabinetului de europarlamentar, pentru care plătește o sumă bombă – 13, 80 lei!

Potrivit fișei de calcul a chiriei, Daniel Buda plătește 50 de bani pe metru pătrat, iar imobilul are o suprafață de 27, 60 de metri pătrați. Uitați cum, dragi alegători, Daniel Buda, liberalul clujean care s-a îmbogățit maxim ca prin vis, plătește doar 13, 80 lei chirie pentru cabinetul său de europarlamentar, situat în centrul Clujului!

Imobilul se află în Piața Unirii nr. 1., ap. 5.

Se aprobă prelungirea termenului Contractului de închiriere (…) încheiat cu domnul europarlamentar Daniel Buda, având ca obiect spațiul cu altă destinație decât cea de locuință, situat în municipiul Cluj-Napoca, Piața Unirii nr 1., ap. 5, pe perioada desfășurării activității specifice calității de membru al Parlamentului european în mandatul 2019-2024„, arată contractul de prelungire a închirierii imobilului către europarlamentarul Daniel Buda.

Daniel Buda, mâna dreaptă a lui Boc, plătește chiria către Primăria municipiului Cluj-Napoca, drept parte contractantă a contractului de închiriere.

Nimic nu mișcă fără Buda, nimic important în Cluj, iar Boc îl consultă în toate chestiunile importante. 

De la „Nu pot, îmi fată oaia” la unul dintre cei mai bogați europarlamentari

Daniel Buda umbla, la începutul anilor 2.000, în haine ieftine, purta la ședințe pantofi împrumutați. Era prietenos și simpatic, un om chiar la locul lui.

Ei, dar când se urcă politica la capu’ omului… Pe-aici ți-e drumul! Îți întorci privirea de la colegii de partid… Nici postul de prefect nu-l mai negociezi fiindcă nu ai fost invitat la ședință.

Citește mai multe aici: Tensiuni în „partidul meu”. Cum a eșuat PNL Cluj. Își dă demisia Tișe?

Când a fost pus președinte al organizației PNL Cluj, Daniel Buda nu a putut participa la ședință fiindcă „îmi fată oaia!”. Odată ajuns la putere, Buda a început să o ducă din ce în ce mai greu… Câștiga în 2019 cât trei salarii minime pe economie pe zi.

Ce transformare! În aproximativ 20 de ani, Buda s-a îmbogățit maxim, atingând performanțe de care doar milionarii de tip Țiriac mai sunt capabili!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here