Comisarul-șef, Mircea Rus îl înlocuieşte la conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj pe Constantin Ilea, o persoană foarte controversată. Vom reveni cu detalii.

Pentru a afla cine este și cu ce se ocupă Constantin Ilea, puteți accesa materialul de mai jos.

Avocata Monica Ilea, soția adjunctului IPJ Cluj ascunde mizeria sub preș

 

2 COMENTARII

  1. Ce sa mai caute unul la conducerea I.P.J. Cluj care nu avea habar de meseria de politist si care o viata intreaga a executat doar munca de hapa-hapa”papagali ambulanti” si nu au stiut munca cu adevarat de politist,a stiut doar sa incurce lucrurile si sa isi schimbe colegii din anumite zone ale judetului Cluj care erau un pericol real pentru afaceristii din Zona Folclorica Hodin.Speram ca domnul Comisar sef Mircea Rusu sa puna lucrurile la punct in Politia Cluj si sa iasa din impasul in care este in prezent.Succes domnule cms.sef Mircea Rusu si sa dea Dumnezeu sa ramaneti in continuare la conducerea institutiei !

  2. Rus Mircea este un infractor notoriu, protectorul lui Manases, Diavolul si a infractorilor violenti care cer taxe de protectie si imprstie drogurile in Cluj. Pupila lui Bontideanu, care l-a invatat cum sa duca spaga l Bucuresti ca sa-si ocupe postul. Nu mai zice nimeni acum nimic de faptul ca Rus Mircea a luat nota 2 (DOI) la examenul din 14 noiembrie 2017 pentru examenul de inspector sef. Atunci toata presa a sarit pe Miron Ciprian ca a luat 5,97 dar de Rus Mircea ca a luat nota 2 ce parere aveti. Merita infractorul asta sa fie sef de inspectorat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here